Header Styles

 

Colors Style

               
 

Custom Color

 

Menu Color

Copyright © 2015. TemPlaza. All Rights Reserved.

Sæsonleasing

Få ny bil hvert halve år med sæsonleasing

Sæsonleasing er den optimale løsning, til dig der ikke vil anvende køretøjet om vinteren. Med sæsonleasing, tilpasser vi leasingaftalen til den sæson du ønsker at anvende køretøjet. Når køretøjet ikke anvendes, afregnes der ikke registreringsafgift til SKAT.

Optimer din leasingaftale med sæsonleasing
Ved flexleasing gør man brug af betaling af forholdsmæssig registreringsafgift. Det kan lyde og virke teknisk, men det er det faktisk ikke. I bund og grund betyder det blot, at der kun afregnes registreringsafgift for den periode, hvor køretøjet skal køre på vejene. Det vil altså sige eksempelvis 12, 24 eller 36 måneder ad gangen – med en procentsats som beregnes ud fra bilens alder.

Disse regler åbner imidlertid også op for muligheden for sæsonleasing
Ligeså vel som man kan tegne en leasingaftale for eksempelvis 12 måneder, kan man nemlig også tegne en leasingaftale med eksempelvis 6 måneders kørsel og 6 måneders stilstand. Det kalder vi for 6 aktive, og 6 passive måneder.

Du kan vælge at leasingydelsen betales i alle 12 måneder, eller kun i perioden med kørsel. Den samlede leasingafgift fordeles således enten over den aktive periode eller over hele året, men deraf følgende lavere ydelse. For dig der kun ønsker at anvende bilen en del af året, vil der desuden være færre omkostninger til både grøn ejerafgift og forsikring.

Det gør sæsonleasing yderst attraktivt for sportsbiler, cabriolet, motorcykler eller andre specialkøretøjer som kun bruges en del af året.

Vi kan levere sæsonleasing til både privat-, erhvervs- og splitleasing. Desuden kan du helt selv bestemme fordelingen af aktive og passive måneder, samt længden af disse. Du har altså fuld fleksibilitet og valgfrihed.

Alverdens muligheder med sæsonleasing

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

BICA Leasing A/S

Olaf Ryes Gade 7K, 2 sal., DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 37638072

søg bil

VIL DU TALE MED EN LEASINGKONSULENT? Kontakt os