Header Styles

 

Colors Style

               
 

Custom Color

 

Menu Color

Copyright © 2015. TemPlaza. All Rights Reserved.

Restværdi

Sådan får du en sund restværdi på leasingaftalen

Vi fokusere på aftaler med sunde restværdier. Når restværdien er sund, er du som leasingtager sikret mod ubehagelige overraskelser ved udløb af aftalen. For du hæfter for aftales restværdi ved udløb af leasingperioden.

En attraktiv slutpris på køretøjet, er din garanti for en sund aftale

Når restværdien er sund er du som leasingtager sikret mod ubehagelige overraskelser ved udløb af aftalen. Ved finansiel leasing er det leasingtager der hæfter for køretøjets restværdi, og det er mange ikke opmærksomme på.

Det giver den bedste oplevelse for leasingtager, at vi kan afslutte leasingperioden uden ekstra indbetaling eller hæftelser. Det kræver at restværdien fra aftalens start er sat realistisk. En rigtig førstegangsydelse samt månedlig ydelse er afgørende for at aftalen kan afsluttes uden hæftelser eller yderligere betalinger.

Det er altså ikke således, at en lav førstegangsydelse og lav månedlig ydelse er lig med en billig leasingaftale – faktisk oftest tværtimod. En lav førstegangsydelse og månedlig ydelse giver nemlig oftest udslag i en for høj restværdi. Dermed risikerer man at ende med en ærgerlig ekstra regning til slut, og for høje samlede omkostninger.

En lav/attraktiv restværdi er ofte forskellen mellem en sund leasingaftale og en dårlig oplevelse. Er du i tvivl, så lad os lave en uforpligtende totalberegning af leasingtilbuddet.

Guide til en sund restværdi

Er du i tvivl om leasingaftalen er sund? Så lad BICA Leasing foretage en totalberegning af leasingtilbuddet.

BICA Leasing A/S

Olaf Ryes Gade 7K, 2 sal., DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 37638072

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM ERHVERVSLEASING? Kontakt os