Privatleasing

Godt kørende uden overraskelser med privatleasing

Privatleasing til de bedste priser med favorable vilkår, så er der ingen vej uden om BICA Leasing. Med vores privatleasing aftale får du budgetsikkerhed og tryghed i hverdagen.

Hvornår er privatleasing attraktivt
Privatleasing er særligt attraktivt for dig, der ønsker budgetsikkerhed og tryghed i hverdagen. Med privatleasing har du fuldstændig budgetsikkerhed i hele leasingperioden – der kommer ingen overraskende regninger. Ønsker du at skifte bil med jævne intervaller – eksempelvis hvert 2. år eller hvert 3. år – så er privatleasing ideelt. Ved privatleasing skal du ikke skal lægge en stor udbetaling eller bekymre dig om bilens restværdi, når leasingperioden udløber.

Med privatleasing får du kort og godt, økonomisk sikkerhed og frihed til at vælge som det bedst passer dig. Du betaler alene for at bruge køretøjet i leasingperioden – ikke for selve bilen. Samtidig får du en helt ny bil stillet til din rådighed med alt, hvad det indebærer af luksus- og sikkerhedsudstyr, service og vedligeholdelse i hele leasingperioden. Med en leasingaftale hos BICA Leasing A/S får du komfort i dagligdagen, kombineret med økonomisk sund fornuft og ikke mindst en lækker køreoplevelse.

Privatleasing med eller uden restværdi
Uanset om du foretrækker en ny eller brugt bil, har du mulighed for at blive godt kørende uden at gå på kompromis med budgetsikkerheden. BICA Leasing tilbyder leasing af såvel nye som brugte biler, og attraktive garantiforsikringer der sikrer mod ubehagelige overraskelser. Kontakt en leasingkonsulent og lad os præsentere en løsning der matcher dine behov.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

BICA Leasing A/S

Olaf Ryes Gade 7K, 2 sal., DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 37638072

søg bil

VIL DU HØRE MERE OM PRIVATLEASING? Kontakt os