Kvalitetsbiler med garanti

Brugte kvalitetsbiler med teknisk forsikring

Når du leaser bil hos BICA Leasing A/S, har du vished for, at vi altid forsøger at finde den bedste bil med den bedste garantiordning. Vi sikrer kvalitetsbiler med garanti.

Kvalitetsbiler med garanti

Hos BICA Leasing A/S bestræber vi os altid på, at finde kvalitetsbiler med garanti. Det ligger os meget på sinde, at sikre både vi og du som kunde, får en god oplevelse med at lease din bil. Som hovedregel anbefaler vi biler med officielle garantiordninger, som eksempelvis Junge Sterne fra Mercedes, eller Porsche Approved.

Ved at hjemtage biler med disse stempler, så sikrer man samtidig, at bilen er gennemgået af det værksted som hæfter for den efterfølgende garanti. Udover det, så betyder det også, at bilerne kommer med kilometergaranti, nyt service, samt altid er løbende serviceret hos autoriseret værksted. Det giver tryghed for både os og vores kunder.

Hvis den bil man ønsker ikke står hos autoriseret forhandler, så kan BICA Leasing A/S tilbyde en garantiforsikring, som kan tegnes på bilen. Garantiforsikringen kan fås både som mekanisk og elektromekanisk – på den måde er man dækket mod uforudsete værkstedsregninger.

Når man leaser en bil af høj kvalitet med garantiordning, så har man vished omkring sit bilbudget fra dag et, og igennem hele leasingperioden.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder, vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

BICA Leasing Danmark A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM FLEXLEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD