Hurtig levering af din leasingbil

Vores full-service koncept sikrer en hurtig levering

Hos BICA Leasing A/S er det vigtigt, at kunden får leveret sin nye bil hurtigt. Vi forestår derfor selv hjemtransporten, og kan levere det meste med få dages varsel.

Hurtig levering

Hos BICA Leasing A/S står vi gerne på mål for hurtig levering af din leasingbil. BICA Leasing A/S er en one-stop-shop, hvilket også indebærer, at vi selv håndterer hjemtagelsen af køretøjerne. Ikke blot indkøbet, men selve transporten. Når du bestiller en leasingbil hos BICA Leasing A/S, vil det være en af vores kompetente medarbejdere som henter bilen hjem på autotransporter.

Udover at det giver sikkerhed for, at køretøjet kommer hjem på korrekt vis – så giver det os også mulighed for at levere en hurtig levering af din leasingbil. Vi kan hjemtage alle slags biler og motorcykler med få dages varsel. Vi er nemlig godt klar over, at når man har truffet en beslutning om ny bil, så skal bilen gerne parkeres i garagen hurtigst muligt.

At være en one-stop-shop forpligter. Det gør det fordi, vi selv forestår hele processen omkring hjemtagelsen. Skulle du stå med specifikke ønsker til nogle ting der skal gennemgås på bilen ved afhentning, så ringer vi dig gerne op nå vi står ved bilen. Det giver både dig og os vished for, at bilen er gennemgået på din egen foranledning.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

BICA Leasing Danmark A/S

Trianglen 8C, DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 39494728

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM FLEXLEASING? Kontakt os
LEASINGTILBUD