Flexleasing

Bliv godt kørende med flexleasing

Med BICA Leasings flexleasing åbnes døren til drømmebilen, på markedets mest favorable vilkår. Bliv godt kørende på bedste og billigste facon. Søg blandt et stort udvalg af relevante leasingtilbud, i søgefunktion til højre.

Sådan fungere flexleasing
Med flexleasing betaler leasingselskabet kun registreringsafgiften for den ønskede leasingperiode til SKAT og derved kan køretøjet anskaffes uden afgift. Flexleasing betyder at leasingtager får en lavere kapitalbinding og en mindre afskrivning sammenlignet med et traditionelt køb. Det er også en del af årsagen til, at du som leasingtager får en hidtil uset fleksibilitet – med flexleasing har du for eksempel mulighed for at nyde en cabriolet i sommerhalvåret og bytte til en SUV i vintermånederne – eller blot udnytte besparelsen til at køre i en bedre bil hele året rundt.

Hovedreglen er, at jo dyrere bilen er, desto større er besparelsen ved flexleasing. Men der opnås attraktive besparelser allerede fra omkring 300 t. kr., alt efter udstyrsniveau og bilmodel. Går du med overvejelser om ny bil, og er i tvivl om hvorvidt flexleasing er attraktiv for dig, så bør du få lavet en beregning af aftales totale omkostninger. Ved at fokusere på aftalens totale omkostninger kan du vælge den mest fordelagtige model for din biltype.

Går du med overvejelser om leasing af den næste bil, kan du med fordel få belyst fordelene ved flexleasing. Tag kontakt til BICA Leasing A/S, og lad os lave en beregning på en bil der dækker dine behov. Vi er en full-service virksomhed, der tager hånd om bilen fra allerførste udvælgelse, til hjemtagelse og levering af din drømmebil.

Alverdens muligheder

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan levere alle bilmærker til attraktive og konkurrencedygtige priser.

BICA Leasing A/S

Olaf Ryes Gade 7K, 2 sal., DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 37638072

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM FLEXLEASING? Kontakt os