Erhvervsleasing

Spar likviditet med erhvervsleasing

Erhvervsleasing er den ideelle løsning, til Jer der vil fokusere virksomhedens energi på at drive og udvikle jeres forretning. Erhvervsleasing betyder faste månedlige driftsudgifter og en forbedret likviditet.

Sådan kan du optimere virksomhedens cashflow med erhvervsleasing
Danske virksomheder har for alvor fået øjnene op for erhvervsleasing, som den seneste årrække har vist en stigende tendens for markedet. Antallet af biler der leases er fordoblet, på blot få år. Udviklingen mærkes også hos BICA Leasing A/S og de aktuelle markedsopgørelser viser at hver anden nye bil, der rullede ud af forretningerne, er med en leasingaftale i handskerummet.

Leasing af biler er populært både som standardkontrakter på de typiske tre år, til de helt korte sæson leasingaftaler, hvor bilen benyttes i en begrænset del af året. Leasing har længe været virksomhedernes foretrukne valg, idet mange virksomheder sætter pris på, at en leasingaftale frigør kapital til andre kerneområder. Det bliver også nemmere at lægge budget når driftsudgifterne er kendt på forhånd. Brug virksomhedens ressourcer til det I er bedst til, og lad os håndtere køretøjerne på en omkostningseffektiv måde.

Kontakt BICA Leasing A/S, for at få et attraktivt tilbud på leasing – eller blot en gennemgang af dine eksisterende leasingaftaler. Vi er eksperter i optimering.

Alverdens muligheder med erhvervsleasing

Kontakt os og få alverdens muligheder. Vi kan tilbyde erhvervsleasing af alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

BICA Leasing A/S

Olaf Ryes Gade 7K, 2 sal., DK-6000 Kolding


71 995 200


mail@bica.dk


man-fre kl. 9:00 – 17:00


Cvr-nr.: 37638072

søg bil

BRUG FOR AT TALE OM ERHVERVSLEASING? Kontakt os